Kontakta oss

Det finns inget mer frustrerande än när ett företag är svåra att kontakta. Från att sitta i telefonkö (lyssnandes på melodier som fastnar i huvudet på dig), till att vänta i en evighet på det där svaret via e-post, eller på att få ett svar i det där chattfönstret.

Hos Aurora Lån behåller vi det enkelt (precis som vi gör med våra lån) – vi har full förståelse för att om du behöver kontakta oss så är det viktigt att vi hjälper dig att få de svar du söker så snabbt som möjligt.

Så, till att börja med så ser vi alltid till att ha en detaljerad och informativ webbplats där vi ger dig tillgång till all information som du kan komma att behöva – chansen är stor att det du har behov av nu har någon annan kund haft behov av tidigare.

Hursomhelst, att ge dig mängder av relevanta frågor, svar, och detaljer på vår webbplats är inte tillräckligt. Så du kommer alltid att uppleva att det är ganska enkelt att kontakta oss via andra kanaler också.

Om svaret på din fråga inte redan finns på vår webbplats, kan du ställa en fråga direkt på sajten, vårt team kommer därefter att kontakta dig så snart som möjligt.

Om din situation är mer komplicerad än så, är det bättre att vi talas vid. Våra telefonlinjer är öppna hela dagen, och vår personal är väl utbildade, och mer än kapabla (och väldigt glada), att tala med dig över telefon för att hantera din förfrågan.

Vissa kunder tycker att det är enklare att mejla, speciellt om de arbetar långa dagar, eller föredrar att skriva ner saker framför att tala över telefon. Så, vi har ett team speciellt för att svara dig via e-post – vi siktar på att svara dig inom 24 timmar.

Så, direkt efter lanseringen kommer vi vara enkla att kontakta, hjälpvänliga, trevliga att prata med, och trevliga människor överlag – vi ser fram emot det!