Låneansökan

När du ansöker om ett lån hos Aurora Lån kommer du märka att processen är enkel, informativ, och sker online.

En sak som vi har lärt oss av vår mångåriga erfarenhet av att erbjuda lån, är att det alltid är bättre att behålla saker enkla – så det är alltid vår filosofi.

Vi arbetar väldigt hårt för att göra vår hemsida superenkel att använda, och vi gör processen så snabb som möjligt. Du kommer att märka att ansöka om ett lån hos Aurora är enklare, då vi är där och guidar dig under varje steg, besvarar dina frågor, samt färdigställer din ansökan så snabbt som möjligt.

Låneansökningar brukade vara långdragna och förvirrande, med massor av pappersarbete, vilka tog evigheter att få skickat till sig med posten, och som ledde till mängder av efterföljande telefonsamtal. Dessa dagar är saker och ting lite enklare, så vi håller saker online, kommunicerar alltid med dig på ett okomplicerat sätt, samt kommer inte att be dig att skicka något med posten.

Vi kommer även alltid att finnas till hands över telefon. Vårt team av telefonister hjälper dig mer än gärna med dina ansökningar, och vi ser alltid till att lära känna varandra genom ett trevligt samtal innan du lånar av oss.

När vi är redo att träffa dig så kan du förvänta dig att hela processen, från ansökan till att pengarna betalas ut, endast tar på en dag eller två.

Hur mycket kan jag låna?

Vi erbjuder lån från 11,000-70,000 kr, med en återbetalningstid på 1-5 år. (*med förbehåll för ändringar)

Du kommer att behöva en borgensman som är mellan 18-75 år, med god kreditvärdighet, som inte tidigare haft problem med att betala sina räkningar. De går med på att betala tillbaka lånet om du inte kan, så det är är ytterst viktigt att han/hon, utan större problem, har råd med de månatliga återbetalningarna på lånet, samtidigt som han/hon har tillräckligt med pengar för att leva ett normalt liv.

Innan du tar ett lån hos oss, måste du vara 100% säker på att du har råd med lånet, och att det är det bästa alternativet för dig.

Vilka är lånekraven?

Hos Aurora Lån, bedömer vi inte dig utifrån din tidigare kreditvärdighet. Allt vi kräver är att våra låntagare är bofasta i Sverige, mellan 18-75 år, samt att de bekvämt har råd med återbetalningarna.

Du kommer även att behöva en vän, eller familjemedlem, som litar på dig, som ställer upp som borgensman.